Diepe Shiatsu Massage In Maastricht

Published Nov 25, 20
6 min read

Energetische Massage Maastricht - informeer hier

Naam VergoedingPremie UMC Extra Zorg 1 € 200 (tot € 40 per dag)€ 9,70 UMC Extra Zorg 2 € 300 (tot € 40 per dag)€ 25,50 UMC Extra Zorg 3 € 500 (tot € 40 per dag)€ 40,95 Naam VergoedingPremie ZorgZeker 1 € 150 (tot € 40 per dag)€ 5,72 ZorgZeker 2 € 250 (tot € 40 per dag)€ 18,98 ZorgZeker 3 € 300 (tot € 40 per dag)€ 31,63 Naam VergoedingPremie Aanvullend Goed € 200 (tot € 40 per dag)€ 9,95 Aanvullend Beter € 300 (tot € 40 per dag)€ 23,95 Aanvullend Best € 500 (tot € 40 per dag)€ 35,95 Naam VergoedingPremie Aanvullend Goed € 200 (tot € 40 per dag)€ 10,50 Aanvullend Beter € 300 (tot € 40 per dag)€ 21,50 Aanvullend Best € 500 (tot € 40 per dag)€ 37,00 Naam VergoedingPremie Start € 100 (€ 30 per consult of behandeling)€ 9,86 Plus € 250 (€ 30 per consult of behandeling)€ 23,76 Optimaal € 400 (€ 65 per consult of behandeling)€ 41,23 Top € 1000 (€ 65 per consult of behandeling)€ 60,46 Excellent € 1500 (€ 75 per consult of behandeling)€ 123,73 Naam VergoedingPremie Extra ZEKUR € 250 (tot € 25 per behandeling)€ 33,95Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor shiatsu therapie (massage maastricht).

Het bovenstaande overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar (massage maastricht) (Voordelige Massage Bij U In Maastricht).

Shiatsu seat, massage in u eigen stoel , heeft verschillende functies. Alsof een echte masseur u masseert. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Muehums Thaise Massage Salon Maastricht - informeer hierSie Joe Massage Maastricht - bel voor een afspraak

Shiatsu is een oude Japanse methode van masseren, waarbij vingerdruk wordt uitgeoefend op acupunctuurpunten langs energiemeridianen. Deze punten zijn plaatsen waar de energiestroom gemakkelijk kan worden geblokkeerd en zodoende orgaanfuncties kan belemmeren, hetgeen zich kan manifesteren als pijn, stijfheid, roodheid, zwelling, huidveranderingen en bijvoorbeeld huid-pigmentatie. Als er op deze punten druk wordt uitgeoefend met de duim, kunnen - net als bij de acupunctuur - organen die op dezelfde meridiaan liggen, gunstig worden beïnvloed.

Massage Maastricht Station - informeer hier

Encyclo Categorie: Medisch > Alternatieve Geneeswijzen ...Gevonden op https://www. encyclo.nl/lokaal/10593 1) Alternatieve behandeling 2) Japanse drukpuntmassage 3) Massage Gevonden op https://www. mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Shiatsu/1 Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) is een manier van lichaamstherapie of massage die onder andere is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi, en later door zijn zoon Toru Namikoshi.

Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van .....Gevonden op http://nl. wikipedia.org/wiki/Shiatsu Shiatsu is een Japanse massagemethode waarbij de drukpunten in de meridianen, de energiekanalen van het lichaam, behandeld worden. 'Shi' betekent vinger en 'atsu' betekent druk. Alvorens met de shiatsubehandeling van start te gaan, zal de therapeut eerst informeren naar de medische voorgeschiedenis van de patiënt.

Massage 2 Personen Maastricht - bel voor een afspraakBindweefsel Massage Maastricht - goede recensies

ensie.nl/definitie/Shiatsu Letterlijk betekent Shiatsu vingerdruk. De Shiatsutherapeut oefent met de duimen, handpalmen, ellebogen of onderarmen druk uit op de meridianen, de energiebanen van ons lichaam. Shiatsu wordt gebruikt om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Hiertoe wordt de of ki, de universele energie, door aanraking van de corresponderende mer.. massage maastricht..Gevonden op http://www.

nl/woordenboek/S/shiatsu_424/ Shiatsu is een vorm van fysiotherapie afkomstig uit het oosten, via Japan naar het westen gebracht. Hoewel Shiatsu letterlijk `Druk met de duim op Ki` betekent, worden ook andere delen van de hand, ellebogen en zelfs knieën gebruikt. Het is een algemene term voor een groot aantal verschillende technieken die de levenskracht of Ki via bepaalde kana...Gevonden op https://www.

Thaise Massage Maastricht Meerssenerweg - goede recensies

Shiatsu Therapie is een oosterse massage stijl waarbij gebruik wordt gemaakt van drukpunten. massage maastricht. Het woord Shiatsu betekend in het Japans letterlijk: vinger (shi) druk (atsu). Shiatsu is een oosterse massage stijl die gebaseerd is op de westerse anatomie en fysologie. Bij Shiatsu worden duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op het lichaam.

Een aantal voorbeelden van klachten welke goed behandeld kunnen worden met Shiatsu therapie:Rug-, schouder-, nek- en armklachtenWhiplashStress en oververmoeidheidHormonale disbalans of menstruatieklachtenHoofdpijn en migraineklachtenSlechte nachtrustWil je weten of Shiatsu ook een geschikte behandeling is voor jouw klacht(en)? Neem dan contact op via de contact pagina van deze website (Diepe Massage Maastricht). Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

Dit frequent achter elkaar, bijvoorbeeld eens in de week een behandeling. Een Shiatsu behandeling duurt ongeveer 60 minuten, een intake zal iets langer zijn..

Shiatsu betekent vingerdruk. Shiatsu massage is een massage die bestaat uit de juiste druk op het lichaam door middel van duimen, vingers, handpalmen, elleboog, rotaties en strekkingen waarbij het lichaam op zachte wijze wordt uitgenodigd tot zelfherstel. Shiatsu stimuleert niet alleen de huid en spieren. Het reguleert ook het zenuwstelsel, bevordert spijsvertering en stimuleert de bloedcirculatie door het oplossen van blokkades van de energiestroom.

Massage En Wellness Maastricht - informeer hier

Je ligt op een massage-mat met (eventueel) ondersteuning van kussens en een dekentje voor het afdekken. Afhankelijk van wat voor jou prettig voelt, maken we een keuze in behandelposities (buikligging, rugligging, zijligging). Shiatsu kan ingezet worden als ontspanning of als therapie. Als ontspanning voedt Shiatsu het lichaam en de geest en helpt het je om in balans te komen en/of te blijven.

De massage wordt gegeven door Désiré. De shiatsu massage kan zowel op de mat als op de stoel worden gegeven. Shiatsu is er voor iedereen vanaf 7 jaar tot hoogbejaarden, afgestemd op wat jij op dit moment nodig hebt. Shiatsu massage kan het bewustzijn van het lichaam verbeteren en het lichaam aanzetten tot zelfherstel, maar het kan ook gewoon heel fijn zijn om het preventief in te zetten voor (het verbeteren van) jouw welzijn.

De shiatsu vindt zijn oorsprong in de Chinese medische leer, en is net als accupunctuur, gebaseerd op drukpunten op het lichaam, die door de energiestroom via de meridianen met elkaar verbonden zijn. Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk, bij een shiatsu massage wordt er gewerkt met dieptedruk - massage maastricht - sportmassage maastricht. Deze wordt toegepast op speciale drukpunten in je lichaam.

Chris Massage Maastricht - goede recensiesChinese Massage Maastricht Shangri-la - bel voor een afspraak

Druktoepassing op deze punten stimuleert niet alleen de huid en verlicht spierstijfheid, maar reguleert eveneens het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert daarmee het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam. Shiatsu is gebaseerd op het gebruik van de handen voor zowel diagnose als behandeling.

Van Der Valk Maastricht Massage - maak een afspraak

De soort, de diepte en de duur van de druktoepassing moet aangepast worden aan de specifieke behoefte van elk gebied in het lichaam en aan ieder individu. Bij deze massage lig je op een speciale Shiatsu mat op de grond en de massage wordt door je kleding heen gegeven. Bekijk ook onze andere Massages in Zwolle in overleg plannen we een heerlijke .

Shiatsu kent zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde, een eeuwenoude oosterse geneeskunst. De massagevorm is ontwikkeld in Japan, en wordt ook wel drukpuntmassage genoemd. “Shi” betekent vinger en “atsu” betekent druk oftewel druk met je vingers. De oosterse geneeskunde gaat ervan uit dat de mens en omgeving zijn verbonden door Ki; de levensenergie.De meridianen zijn verbonden met het fysieke lichaam, inwendige organen en geest. Het doel van shiatsu massage is om de algehele vitaliteit in het lichaam te bevorderden en lichaamseigen, zelfgenezende kracht naar boven te brengen. Als de Ki onbelemmerd door de meridianen kan stromen voelen we ons levendig en vitaal.

More from Massage

Navigation

Home

Latest Posts

Opleidingen - Spirituele Lessen

Published Jun 14, 22
6 min read

Wat Is Reiki

Published Jun 14, 22
3 min read

Opleiding Healing

Published Jun 05, 22
6 min read