Wat Is Reiki

Gepubliceerd jun. 14, 22
3 min read

Opleiding Holistisch Therapeut

Zit jij met angsten waarvan je niet loskomt? Holistische EMDR kan ingezet worden als jij te maken hebt gehad met een heftig trauma zoals een ongeval, pesten, incest, een ziekte, oorlogstrauma, verlies van een dierbare, scheiding, enzovoort. Met holistische EMDR zou je van deze trauma’s los kunnen komen. Klankschaal massage/ontspanningssessie Maak kennis met de klankschaal ontspanningssessie bij ons in Assen (Ervaringen - Holistische therapie, Coaching en Reiki) (https://massage-exclusief.hollenbarg.nl/massage-therapie/holistisch-coach-opleiding-ZF1NqxYt5uhv).

Hsp OpleidingEnergetisch Therapeut

We geven individuele maar ook voor een kleine groep klankschaal ontspanningssessies. Tijdens deze sessie word je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van de klankschalen. Een totale ontspanning van lichaam en geest. Wij gebruiken de klankschalen soms ook tijdens de meditaties (elke woensdagavond na opgave) (hsp opleiding).

Wat Is Een Holistisch Therapeut

Opleiding Energetisch Therapeut AllroundOpleiding Holistisch Therapeut

Holistische geneeskunst is gericht op de mens in zijn geheel. spirituele opleidingen. Holistisch stamt af van het woord Holos dat ‘geheel, allesomvattend’ betekent. Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een holistische aanpak. Dat wil zeggen op fysiek – mentaal – emotioneel – energetisch en spiritueel niveau. Vanuit de holistische visie bestaat alles uit energie.

Opleidingen: Reiki Cursus, Holistisch Therapeut En ReikiOpleiding: Holistisch Therapeut

Als je energie lekker stroomt, voel je je goed en gaan de dingen moeiteloos in je leven. En vaak zit er ergens in ons systeem wel een blokkade. Zo’n blokkade is energie die langzaam beweegt of zelfs stilstaat. Daar hoef je geen last van te hebben of je accepteert het omdat je de oorzaak kent en weet dat het tijdelijk is (denk bijvoorbeeld aan verdriet na het verlies van iemand of iets).

Spirituele Opleidingen

Wat nodig is, is dat de energie in je systeem weer gaat doorstromen en blokkades worden opgeheven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het best zijn dat de oorzaak van jouw probleem ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Zo kan een lichamelijke klacht een mentale, emotionele of een energetische oorzaak hebben en andersom (holistisch therapeut).

Als Holistisch Therapeut ga ik met jou op zoek naar de blokkades die je hinderen en help ik je om jouw energie weer in beweging te brengen. Dit doe ik door gebruik te maken van energetische technieken en coaching, met Reiki als basis (cursus reiki). Bij de behandeling geef ik via mijn handen universele energie (Reiki) door.

Wat Is Holistisch

Hoe Werkt Een Holistisch Therapeut?Opleiding Holistisch En Systemisch Leven

Door mijn ruime ervaring op invoelend, spiritueel en analytisch gebied kunnen we een specifieke aanpak kiezen die bij jou past - Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent. Vanuit een holistische visie belicht ik jouw hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar diepere oorzaken van jouw klacht. Ik help jou in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen.In het geval van chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig - Opleiding holistisch therapeut. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is - erkende reiki opleiding.


Cursus ReikiOpleiding Holistisch Therapeut

Wat houdt hoogsensitiviteit in?

Een zogenaamde HSP (Highly Sensitive Person of hoogsensitief persoon) is iemand die gevoeliger is voor indrukken en prikkels dan gemiddeld. Hij of zij neemt subtielere nuances waar in de lichaamstaal en stemmingen van anderen en is gevoeliger voor licht, geuren en geluiden.

Hoe behandel je hoogsensitiviteit?

Behandeling van hoogsensitiviteit Een veelgebruikte therapie bij overprikkeling is Mindfulness Based Cognitive Therapy. Met deze techniek wordt een balans gezocht tussen de interne en externe belevingswereld.”

Is HSP hetzelfde als autisme?

Diagnose volgens de DSM Autisme is een officiële diagnose, hoogsensitiviteit niet. Hoogsensitiviteit is een onderdeel van autisme, maar elke HSP is geen autist.

Hoeveel mensen HSP?

Ongeveer een op de vijf mensen is hoogsensitief. Dat wil zeggen dat ze een aangeboren sensitiviteit voor omgevingsprikkels hebben.
Opleiding Holistisch Therapeut

Navigation

Home

Latest Posts

Houding, Bewegen En Sport

Published Sep 15, 22
10 min read

Schouderpijn

Published Sep 13, 22
10 min read

Chiropractie

Published Aug 04, 22
10 min read